Goesting op je bord

Boergondisch genieten met producten, gemaakt, gekweekt of geteeld door sympathieke waaslanders van achter je hoek. De enige echte link tussen Wase voedselproducenten en Waaslanders. Dat is Smaak van Waas.

Wat kan je bij Smaak van Waas vinden?

Als particulier kan je de lekkerste producten en smakelijkste geschenken op een eenvoudig manier online bestellen en bij je thuis laten leveren. Smakelijk brood, kraakverse groenten, malse biefstukken en zoveel meer. Je vindt het bij Smaak van Waas.

Voor de horeca levert Smaak van Waas diezelfde kraakverse, lokaal geproduceerde kwalitatieve producten op maat van ieder bedrijf.

Bedrijven verwennen we tot slot met (h)eerlijke soepabonnementen en fruitmanden. En geloof ons, de medewerkers en klanten zijn er gek op! Ook onze relatiegeschenken en personeelsattenties vallen bij velen in de smaak.

Kortom, als het lekker mag zijn: Smaak van Waas. Met goesting geproduceerd, met goesting opgegeten (en gedronken 😉).

Onze producenten

                                     

 

De coöperatie Smaak van Waas ontstond in 2017 onder impuls van het Plattelandscentrum Meetjesland, EROV en Steunpunt Korte Keten in kader van het Leaderproject ‘korte keten Waasland, een duurzame samenwerking’.


Sinds 2019 neemt het Plattelandscentrum Meetjesland verder de begeleiding op zich via het Leaderproject ‘Wase Korte Keten vormgeven’.


Meer info: www.plattelandscentrum.be

Samenstelling raad van bestuur
Voorzitter Marc De Boey (IJshoeve De Boey)
Ondervoorzitters Annelore De Cock (123Klaar) & Bram Bossuyt (Brouwerij Broers
Secretaris Patrick De Greve (Plattelandscentrum Meetjesland)
Overige leden Luc De Boey (Waas Polderbrood), Evelyn Vandervieren (Bites of Eden), Ellen Boon (Hilde's ambachten), Wim Tindemans (Microbrouwerij Stanium), Kris Van Royen (Saeftingerhof)